donderdag 25 april 2013

Freubelen

Ik heb al eens verteld dat ik graag kaartjes maak. Beetje freubelen om de zinnen te verzetten; heerlijk.
Ik heb de laatste tijd weer wat tijd aan deze hobby besteed. Deels omdat ik kaarten moest/wilde versturen (er is altijd wel iemand in CF-land die in het ziekenhuis ligt), maar ook omdat ik mijn voorraadje 'handgemaakte Alie-kaarten' weer nodig moest aanvullen.


Zoals ik al zei; een klein deel heb ik meteen mogen versturen, het andere deel word opgeborgen en ingezet op een moment dat ik een kaart moet versturen, maar niet zo'n puf heb om er eens uitgebreid mee aan de slag te gaan.
Maar dit zijn enkele voorbeelden, zodat jullie zien waar ik me graag mee bezig houd.
7 opmerkingen:

 1. hoi allie,
  mooie kaarten heb je gemaakt.
  ik hou er ook van en als ik even tijd heb maak ik ook kaarten.

  groetjes anne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Anne. Mag ik je adres?? Dan kan ik je eens een kaartje sturen; sanstein@live.nl is mijn e-mail adres, dan hoef je je adres niet openbaar te maken.

   Verwijderen
 2. Reacties
  1. Dank je wel Jootje. Ik zal jou binnenkort ook eens een kaart sturen. Ik mocht ook al een keer een mooie kaart van jou bewonderen.

   Verwijderen
 3. Een van die mooie kaartjes staat hier op de kast te pronken! Altijd erg mooi, die kaartjes van jou!:)

  Xxx. Marianne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel Marianne. Ja ik vind het bijna mijn plicht om mede-cf'rs een kaart te sturen als ze in het ziekenhuis liggen. Het zijn die kleine dingetjes die er toe doen, vind je niet??
   Enne, jij maakt zelf ook super kaartjes.

   X

   Verwijderen
 4. Hoi Alie,

  Bah bah bah wat vervelend te lezen dat je je mimder voelt. Maar geweldig dat je broertje gaat trouwen, ja sorry lig iets achter met lezen. Dus gefeliciteerd van mijn kant. Ik las ook het bericht over je kaarten maken. Ik heb een vriendin die het heel goed kan. Nu dacht ik het volgende zou jij het leuk vinden om eens samen kaartjes te maken bij jou thuis. Ik overleg eerst met jou en dan met mijn vriendin. Als je het niet wil helemaal goed. Maar denk er maar eens over na. Een leuke verwendag voor jou van mij, als je er zin in hebt.

  Liefs Maranda

  BeantwoordenVerwijderen