maandag 5 september 2011

september; tv-seizoen

Hoewel we de afgelopen zomer nauwelijks een zomer noemen konden, zijn we officieel de herfstmaand in geslopen.
Nauwelijks merkbaar want de zomer was één grote aanfluiting en met een enkel zonnige dag tussendoor was het weer bar en boos.
Je merkt nu ook aan alles dat de herfst zijn intrede heeft gemaakt; de dagen zijn aanzienlijk korter. En als het niet regent en je ‘s avonds tóch even buiten zit voelt alles al vrij snel klam en nattig aan.
En natuurlijk is het spinnenseizoen weer voor officieel geopend. De dikke joekels komen weer tevoorschijn en dat heeft álles met de herfst te maken. En dat vind ik persoonlijk wat minder leuk….

Maar wat absoluut fijn is, is dat het nieuwe televisieseizoen vanavond ook weer van start gaat.
Te beginnen (uiteraard!!) met all time favorite Goede Tijden Slechte Tijden. Eíndelijk zullen we zien hoe het afloopt met Nina en Noud, nadat Wiet als een idioot begon te schieten op het huwelijksfeest van eerder genoemden. Wie komen er geschonden en ongeschonden uit de feesttent?? En hoe loopt het af met die rare Tineke, alias Tanja, die voor de zomer ontmaskerd werd én wat heeft ze in hemelsnaam met Jeff uitgespookt. Die arme lieverd is met de Noorderzon verdwenen en niemand weet waar hij is of waar hij uithangt.
Spannende tijden dus….

Vanavond begint ook Fort Boyard weer. En wat lijkt me dat leuk om weer eens te zien. Twintig jaar geleden werd het ook uitgezonden en toen vond ik het een erg leuk programma om naar te kijken. Het is natuurlijk de vraag of het nóg net zo leuk als toen is, maar ik ga zeker kijken!!
En wat te denken van Waar Is De Mol?? Nieuwe afleveringen met dus ook nieuwe gasten. Lijkt me leuk om te zien waar ze dit jaar allemaal weer naar toe gaan.
Woensdagavond is bij mij Criminal Minds-avond. De laatste tijd werden er echter alleen herhalingen uitgezonden en dus keek ik naar andere programma’s. Gisteren werd echter gemeld dat vanaf woensdag word gestart met het uitzenden van nieuwe afleveringen. Joepie!!!! Spannend.

Dus ook al is september, dé herfstmaand, begonnen en betekend dit het einde van de zomer; er zitten ook altijd weer leuke kanten aan deze periode.
En voor iedereen die vanavond weer GTST gaat kijken; veel kijkplezier gewenst.

1 opmerking:

  1. Heerlijk he Alie wij zitten voor de buis hoor in Zeeland nu even reclame en zo weer verder ,en ook wij gaan naar de Mol kijken ,en vanaf donderdag een 11 delig drama ook daar gaan we voor zitten ,veel buisplezier ook en gun de spinnen ook wat kijk plezier he ,hihi xxxx Nancy

    BeantwoordenVerwijderen