zondag 9 oktober 2011

Twee kaarten bewerkt met embossingpoeder

Even een tijdje uit de ether geweest. Mede door een kuur en ik me daar niet helemaal lekker door voelde. Ik heb in die tijd mijn Hyvesblog bij gehouden maar had niet meer de puf en energie om deze blog up to date te houden, dus sorry daarvoor.

Ik had nog wel een paar kaarten liggen en die deel ik graag met jullie.Bovenstaande kaart is simpel; ik heb papicolorpapier gescheurd, gestempeld met embossingink en daarna met witte embossingpoeder bestrooid. Een scrappingfloss met knoop maken de kaart compleet.
Hetzelfde verhaal als het eerste kaartje. Bestempeld met embossingink, embossingpoeder en daarna geblended met distressink (peeled paint, barn door en wilde honey). Met de Pearl Pen van Viva pareltjes op bloemetjes gezet.
Kaart met afbeelding op blauwe dubbele kaart geplakt en af gemaakt met groene organzalint.

4 opmerkingen:

 1. Ziet er heel stylish uit!! Leuk om mee bezig te zijn lijkt me.

  Groetjes, Els

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je Els. Ja het is ook heel leuk om mee bezig te zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke kaarten zeg! Mooi zijn de distress intken van Tim Holtz he!!! Heb je ook de 3 tijdelijk verkrijgbare kleuren besteld/gekocht???
  Nog veel knutsel plezier.

  Liefs, Rianne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Rianne, ja man. Ik ben helemaal verslaafd. Wel een dure hobby hoor, maar o zo leuk. Ben nog beginnend dus het stelt nog niet zo heel veel voor. Las ik nu dat jij een eigen hobbywinkel hebt?? Ook toevallig een webwinkel??? Hihi.

  BeantwoordenVerwijderen