woensdag 17 oktober 2012

Week 42

Mijn kuur zit er op. Drie weken die voorbij zijn gevlogen. 
Op de vraag of ik nu goed opgeknapt ben moet ik het antwoord schuldig blijven. Ik ben wel iets opgeknapt, maar om nu te zeggen dat ik heel erg tevreden ben......; nee dat niet. 
Ik heb nog steeds bij vlagen dat ik behoorlijk benauwd ben. Benauwder dan ik zou moeten zijn na een kuur. Dat zit me enigszins dwars. Maar goed, het hoort erbij, dus tja, wat kun je er nog meer van zeggen. 

Vorige week donderdag ben ik even bij mijn moeder geweest omdat zij die dag op Alyssa moest passen. Mijn nichtje is nu ruim vier maanden oud en krijgt nu dus een fruithapje en een groentehapje. En O, wat is dát leuk!!!!
Ze vind sowieso de bruine bonen met appel erg lekker en de worteltjes. Persoonlijk vind ik de kleur van de worteltjes er erg chemisch en onsmakelijk uitzien, maar de kleine meid smult ervan. Het is echt een klein feestje om dat te zien. Het mondje gaat iedere keer vanzelf open als het lepeltje haar mondje nadert. Ze weet dus drommels goed waar het naar toe moet.... Maar omdat eten van een lepel natuurlijk nog best moeilijk is als je alleen maar de fles gewend bent is het voeren van een dergelijk hapje ook een grote smeerboel. Ze had vorige week de worteltjesprut nog in haar oor en op haar hoofdje zitten, zo zei mijn moeder. 
het resultaat van bruine bonen met appel

Aanstaande vrijdag vier ik mijn achtendertigste verjaardag en ik ben dan ook heel erg blij dat Alyssa 's middags even bij me op visite komt. Gezellig. Én dan kan ik natuurlijk even mooi met haar pronken....hihihi. 
Want ik ben een vreselijk trotse tante.

Sinds gisteren heb ik een nieuwe mobiele telefoon. Met ook een nieuw nummer. Ik had een BlackBerry maar was vreselijk ontevreden over deze telefoon. Hij liep meerdere keren per dag vast en ik garandeer je; dat levert frustratie en ergernis op. Tijd voor een nieuwe.
Albert, die ook een BlackBerry had, en zijn abonnement verlengde koos voor de Samsung Galaxy S3, maar ik vind het voor mezelf niet nodig om een dergelijk uitgebreid mobieltje te hebben en dus koos ik voor de HTC Desire C.

Nou met de ergernissen van de BlackBerry nog vers in het geheugen kom ik tot de conclusie dat zij ook wel veel voordelen had. Zo was ze makkelijker te bedienen dan het mobieltje dat ik nu heb gekregen.
Natuurlijk is het een kwestie van uitproberen en zal het over een tijdje allemaal veel makkelijker gaan. Maar voor nu vind ik het nog een klein drama. Misschien is het waar en worden we nu echt te oud voor dat soort gadgets. Aan de andere kant; je bent zo oud (of zo jong) als je je voelt en ik voel me nog helemaal niet oud, haha.2 opmerkingen:

 1. Hallo Alie,

  Jammer dat de kuur niet 100 % geholpen heeft, dat hoop je toch. Maar je kunt dit bespreken met de longarts neem ik aan?
  Die Alyssa. Mijn dochtertje was ook zo'n smeerpoets wat eten betreft. En wat kleding vies maken betreft is ze dat nog steeds. Iedere dag na school moet ik haar schoenen uitschudden en dan komt er een hele zandbak uit. Ik doe dit altijd bij de BSO boven de zandbak, dan komt het zand meteen terecht waar het hoort.
  Lauren was ook gek op bruine bonen en worteltjes. Je denkt inderdaad soms: dat ze dit lekker vinden. Brrrrr. De peutermelk rook zo flauw, en Lauren dronk het als iets heerlijks totdat ze ruim 4 was.
  Ik ben een kluns wat mobieltjes betreft, heb er niet eens internet opzitten. En ik heb een Nokia van 6 jaar oud als 'ontvangst'-mobieltje, hij heeft een bereik zoals je dat amper meer hebt tegenwoordig. Ik heb ook een luxere Nokia maar dan moet ik uit het raam gaan hangen om te kunnen bellen en hij gaat amper af binnen.
  Nog een fijne dag en veel plezier op je verjaardag.
  Groetjes,

  Karlijn

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel voor je lieve reactie Karlijn.
  Hebben jullie een leuke herfstvakantie gehad???

  Groetjes Alie

  BeantwoordenVerwijderen