maandag 20 mei 2013

Pinsterweekend

Pinksterren 2013 en het weer is beslist niet om over naar huis te schrijven. Het is bewolkt, grijs en vooral grauw. En eerlijk is eerlijk, heel erg warm is het ook niet voor de tijd van het jaar. 
Natuurlijk heb je altijd sportievelingen en optimisten die in korte broek gaan lopen. Een enkeling waagt zich zelfs al aan blote voeten in slippers, maar deze muts zit vooralsnog gewoon gezellig in huis en jawel, 's avonds geef ik onze haard nog maar weer eens een slinger. 
Dat ik het koud heb, kan natuurlijk ook mede door het ziek-zijn komen. Want afgelopen woensdag ben ik weer aangesloten op het infuus en werd het nog maar weer eens duidelijk dat ik weer precies op het nippertje begonnen ben. 
Ik heb woensdag, donderdag én vrijdag voor een groot deel van de dag op bed gelegen. Voelde me ellendig met een hoofdletter E. 
Maar gelukkig bestaan er van die roze pilletjes en als ik die consequent inneem (dus drie keer per dag) dan mag ik mezelf toch nog mens noemen. Zonder de ibuprofen ben ik een wrak.....

Zoals veel Nederlanders zat ik afgelopen zaterdag ook voor de buis toen Anouk, na zoveel jaren p.ech, eindelijk weer eens namens Nederland mee mocht doen op het Eurovisie Songfestival. 
Als klein meisje kan ik me nog herinneren dat het ESF vaste prik was thuis. Vooral de puntentelling vond ik leuk. 
Nu ik volwassen ben kijk ik er met heel andere ogen naar. Het is een soort van rariteitenfestival geworden. Hoe gekker, hoe beter, lijkt het soms. Daarom vond ik dat Anouk het ook zo goed deed. Geen rare jurk aan, of andere onzin. Ze stond daar gewoon zoals ze is; een stoere rockchick. 
Jammer dat ze negende is geworden, maar aan de andere kant; chapeau dat ze toch in de top tien zat. 

De afgelopen twee dagen voelde ik me dusdanig fit dat ik maar weer eens bezig ben geweest met mijn grote hobby van dit moment; het maken van kaartjes. Ik heb weer twee uit mijn hoge hoed weten te toveren. Leuk om zo creatief bezig te zijn. Nog leuker dat ik de dag daarna eens een keer niet compleet gevloerd was. Zo wil ik íedere dag wel kaartjes maken....lol. 
 
twee kaartjes die ik dit weekend gemaakt heb... 

4 opmerkingen:

 1. Scott en ik waren erg blij met je mooie vlinderkaartje! Ik omdat ik het zo lief vindt, Scott omdat hij net lezen kan en hij jouw prachtige school-handschrift helemaal kon lezen! Zo schattig!
  Sterkte met opknappen!
  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Whoeaa Alie....
  Je kaartjes zijn leuk!!
  Ben vanmorgen ook bezig geweest eindelijk weer eens even tijd en puf, heerlijk.
  Gelukkig dat je net op tijd begonnen ben aan de medicatie en hopelijk vlug weer wat fitter!
  dikke x

  BeantwoordenVerwijderen